Köpvillkor

Här hittar du fullständiga köpvillkor som gäller för distanshandel på fyndofashion.se samt information om Integritetspolicy och din ehandel

Samtliga priser anges i svenska kronor, inklusive moms. Följande betalningssätt kan användas:

1.Betalning

Kortbetalning

Kortbetalning sker krypterat och säkert genom PayPal. Paypal tar emot de flesta stora korten (MasterCard, Visa, AmericanExpress, Maestro) och har du ett PayPal-konto kan du också välja att betala med det.

Förskottsbetalning Bankgiro

Lägg din order och betala därefter in totalsumman på vårt Bankgiro, 111- 2232. Varorna i beställningen skickas först när betalningen är gjord och pengarna är insatta på kontot.

Swishbetalning

Swishbetalningen sker genom din telefon. Swish använder Mobilt BankID för att garantera säkerheten. För att säkerställa att det inte ska gå att använda ditt Swish-konto utan din vetskap behöver du dessutom ha BankID-appen nedladdad på samma enhet som din Swish-app.
Så länge du inte låter någon annan swisha på din enhet kan du med andra ord känna dig trygg!

Kontantbetalning

Kontantbetalning för er som har möjlighet att hämta ut beställningen i vår butik i Frillestad på adressen Frillestadsvägen 217, 253 53 Påarp.

2. Allmänt

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa.

3 Frakt

67 kr

Leveranstid: ca 2-5 dagar

4. Ångerrätt

Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Produkten får inte vara använd utan endast uppackad och använd för att prova plagget/använt minimalt för att bedöma om du är nöjd med den, alltså normalt endast en gång. Om varan har hanterats på ett sätt som inte varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion kommer vi att göra avdrag för den värdeminskning som skett. Samtliga tillbehör och packmaterial skall skickas med. Returer skall återsändas i originalförpackningar samt väl förpackade i lämpligt ytteremballage (exempelvis wellpappkartong). Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning, debiteras dig som kund. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Tänk på att du ansvarar för risken vid returfrakt. Risken innefattar bl a om din försändelse kommer bort under frakt. Använd därför gärna fraktsätt där försändelsen går att spåra, och spara inlämningskvittot.

Produkten skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter leveransdatum. Vi sätter tillbaka pengarna på ditt konto senast 14 dagar efter att produkten är returnerad. Reklamation skall ske skriftligen via mail på support@fyndofashion.se.

5. Personuppgifter och Integritetspolicy

Fynd & Fashion är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dessa uppgifter kommer att användas i marknadsföringssyfte och till vårt nyhetsbrev, detta blir godkänt via villkoren i kassan.

Inga uppgifter lämnas vidare till annan part utan används endast av Fynd & Fashion. Vill du ändra några uppgifter kan du göra det genom att kontakta oss på support@fyndofashion.se. Vill du bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss. Ni kan läsa om hela vår integritetspolicy / GDPR här > https://fyndofashion.se/integritetspolicy

6. Force majeure

Händelser som krig, naturkatastrof, strejk, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt jämförbar händelse, utanför Fynd & Fashion kontroll – vilken ej kunnat förutses – hänföres till force majeure, vilket innebär att Fynd & Fashion befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

uppdaterad 2019-09-30